Οι Υπηρεσιες μας

Η Nakas Rentals είναι ο κορυφαίος πάροχος ενοικιάσεων σκαφών και υπηρεσιών ναύλωσης πολυτελών φουσκωτών  στον Πόρο. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μια απλή ενοικίαση σκαφών χωρίς άδεια είτε για μια πολυτελή εμπειρία ταξιδιού σε νησί με τα πολυτελή φουσκωτά μας. Οι ιδιωτικές μας κρουαζιέρες είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε ειδικές εκδηλώσεις, όπως γάμους και επετείους, ενώ οι VIP μεταφορές μας εξασφαλίζουν μια άνετη και γρήγορη μετάβαση στο προορισμό σας. Προσφέρουμε επίσης εκδρομές για κολύμβηση με αναπνευστήρα σε ναυάγια και αρχαία ερείπια και παρέχουμε σκάφη για όσους θέλουν να τα εξερευνήσουν .Με τη Nakas Rentals, μπορείτε να προγραμματίσετε εκδρομές σε όλα τα νησιά του Σαρωνικού και του Αργοσαρωνικού  και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις.

Ενοικίαση Σκάφους χωρίς δίπλωμα

Θέλετε να ζήσετε το όνειρο να γίνετε καπετάνιος για μια μέρα ή περισσότερο, αλλά δεν έχετε άδεια ή καμία εμπειρία;

Ιδιωτικές Κρουαζέρες

Στόχος μας μέσω αυτής της υπηρεσίας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους και να δείξουμε την ομορφιά του Island Hopping.

VIP Mεταφορές

Ασφαλείς, άνετες και έγκαιρα! Οι αξιόπιστες VIP Μεταφορές μας με Γρήγορα και Πολυτελή Φουσκωτά, θα σας μεταφέρουν σε οποιονδήποτε προορισμό θέλετε.

Συνοδευτικά Θαλαμηγών

Παρέχουμε επαγγελματικά συνοδευτικά θαλαμηγών για τους καλεσμένους σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Villa Tender

Για προχωρημένη διαμονή σε αποκλειστικές βίλες, η ομάδα μας μπορεί να οργανώσει τις πολυτελείς και άνετες λύσεις θαλάσσιας μεταφοράς εξοπλίζοντας ένα πολυτελές και γρήγορο φουσκωτό της προτίμησής σας.

Snorkeling σε ναυάγια

Στη Nakas Rentals προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τη θαλάσσια φύση κάνοντας κολύμβηση με αναπνευστήρα στους αόρατους κόσμους από κάτω μας.

Πλοήγηση στο Ηλιοβασίλεμα

Κλείστε σήμερα πλοήγηση του ηλιοβασιλέματος και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Δραστηριότητες στο Σαρωνικό

Ανακαλύψτε ναυάγια, φυσικό βυθό, ιστορία και πολιτισμό, συναρπαστικές δραστηριότητες και γεύσεις από την καρδιά του Σαρωνικού.

Σκάφη Θέασης Αγώνων

Επιβιβαστείτε σε ένα από τα σκάφη θέασης της εταιρείας Nakas Rentals και παρακολουθήστε αγώνες ιστιοπλοίας από τη γραμμή έναρξης.

Get In Touch

ΑΘΗΝΑ – ΠΟΡΟΣ – ΥΔΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΟΣ, 18020
+30 6947362526
+30 2298043553
info@nakasrentals.gr