Σχετικά Με Εμάς

Η Nakas Rentals είναι μια κορυφαία εταιρεία ενοικίασης σκαφών και ναύλωσης πολυτελών φουσκωτών με έδρα τον Πόρο. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από έναν έμπειρο καπετάνιο με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα εμπορικά πλοία. Το πάθος του για τη θάλασσα και η δέσμευσή του για την αριστεία τον ενέπνευσαν να δημιουργήσει μια εταιρεία που προσφέρει κορυφαίες ενοικιάσεις σκαφών και ναυλώσεις πολυτελών φουσκωτών σκαφών σε πελάτες από όλο τον κόσμο.
Στη Nakas Rentals, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας μια αξέχαστη εμπειρία με σκάφος. Ο στόλος μας από σκάφη και φουσκωτά είναι προσεκτικά επιλεγμένος και συντηρημένος για να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια για τους πελάτες μας. Είτε ψάχνετε για μια χαλαρωτική μέρα στο νερό είτε για ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, έχουμε ενοικίαση σκαφών ή ναύλωση σκαφών για να καλύψει τις ανάγκες σας.
Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την εμπειρία σας στο σκάφος. Από συστάσεις για τις καλύτερες διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε μέχρι πληροφορίες για τοπικά hotspot, είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι ο χρόνος σας στο νερό είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος και αξέχαστος.
Γιατί, λοιπόν, να μην εμπνευστείτε από την ομορφιά του νησιού του Πόρου και τις γύρω θάλασσες; Κάντε κράτηση με τη Nakas Rentals σήμερα και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία όπως καμία άλλη!